Komplett Montasje

Desember Kampanje !!! Renovering – Modernisering av bolig

Selv om ordrebøkene våre fylles opp har vi fortsatt ledig kapasitet for store og små oppdrag i 2024. Alle som kontakter oss for befaring i desember og skriver kontrakt for renovering / modernisering i løpet av januar får dekket prosjektering og søknader til kommunen og Enova med inntil 3 % av kontraktssummen (eller max Kr 50 000,-).

 

Vi forstår at boligen din er mer enn bare et sted – det er også ditt fristed, et sted for familie og gode minner. Derfor tilbyr vi deg en omfattende renoveringstjeneste som vil forvandle ditt hjem til en moderne og elegant bolig. Dette innebærer at vi tar på oss alt fra prosjektering, søknader til kommunen/enova til ferdigstillelse.

Med lang erfaring innen modernisering og oppgradering av boliger, er vårt team fylt med kreative ideer for å gjøre ditt hjem enda mer innbydende.

Vi vet av at hvert hjem er unikt, derfor skreddersyr vi alle løsninger tilpasset dine behov og ønsker.

Ved å installere smart hjem løsninger så gir du hjemmet ditt et teknologisk løft, styr belysning, sikkerhet og klima med enkle tastetrykk. Spør oss gjerne om hvordan du implementerer moderne og energieffektive løsninger i boligen din, dette vil spare deg for energikostnader.

Bærekraftig modernisering er noe vi fokuserer på ved å bruke miljøvennlige materialer og metoder.

Med vår lange erfaring og dyktige fagarbeidere sørger vi for ett effektivt og kvalitetsmessig godt utført prosjekt. Vårt omdømme kommer ganske enkelt fra fornøyde kunder.

Gi boligen din den omsorgen den fortjener med oss i Komplett Montasje!

Facebook
Twitter
LinkedIn