Komplett Montasje
Komplett Montasje

Bygg

Byggavdelingen leverer produkter og tjenester innen:

 • Totalentreprise
 • Nybygg tilbygg
 • Modernisering
 • Rehabilitering & restaurering
 • Hyttebygging
 • Diverse tømrer snekkerarbeid
 • Fjernenergi
 • Våtromsarbeid og flislegging
 • Murarbeid og betongarbeid
 • Malerarbeid
 • Bygginnredning
 • Prosjektering, utarbeidelse av 3D tegninger og prosjektstyring

Komplett Montasje:

Montering er et viktig byggetrinn av prosjektet hvor det er nødvendig at alt går helt etter planen. Vårt mål er å levere førsteklasses tjenester til riktig tid og pris. Samtidig er det viktig at materialer som brukes for de ulike prosjekter holder høy kvalitet.

Screenshot_20220117_212753

Referanser

Modernisering

Om oss

KOMPLETT MONTASJE er et ungt selskap bemannet med erfarne fagfolk som kan sitt håndverk og vet hva som skal til for å sluttføre et byggeprosjekt. Vi bestreber oss på å være en god leverandør og samarbeidspartner i byggebransjen.

Prosjekter

Se våre gjennomførte prosjekter!

Totalrestaurering og oppussing av enebolig i Larvik

Modernisering av enebolig i Larvik

Tomannsbolig i Kvelde

Siste nytt

Desember Kampanje !!! Renovering – Modernisering av bolig

Selv om ordrebøkene våre fylles opp har vi fortsatt ledig kapasitet for store og små oppdrag i 2024. Alle som kontakter oss for befaring i desember og skriver kontrakt for renovering / modernisering i løpet av januar får dekket prosjektering og søknader til kommunen og Enova med inntil 3 % av kontraktssummen (eller max Kr 50 000,-).   Vi forstår...
Les mer

Demontering av padelbaner

Vi har fått i et oppdrag å demontere komplett 4 padel baner inklusiv stålrammer, matter og glass. Alt ble demontert, samlet på paller og stativer og levert videre til neste sted.
Les mer

Vi er i gang med restaureringsprosjekt av en hytte i Nevlunghavn

Vi er I gang med et restaureringsproajekt av en hytte. Her skal vi etterisolere fasadene, skifte kledning og monterer nye vinduer, dører, samt ettermonterer nytt terrasse.
Les mer

Fokus på detaljer

Hos oss i Komplett Montasje har vi utviklet dyktige fagarbeidere som er stolte av sitt håndverk og leverer resultater du garantert blir fornøyd med. Vi har fokus på detaljer og finish, som for eksempel gjæring av hjørner og andre egenutviklede detaljer som vi ser imponerer og begeistrer mange. Alt av beslagsarbeider og tilpasninger utføres av våre egne medarbeidere slik at...
Les mer

Snekkertjenester i skjærgården eller på fjell

For oss i Komplett Montasje AS er ingen jobb for liten eller for stor og vi utfører jobber på de mest utfordrende steder. Vi har god erfaring på jobber med å sette opp nye hytter, større renoveringsjobber og oppussing i skjærgården. Gjennom samarbeide med arkitekter hjelper vi til med bla nødvendige søknader og tilpasser hytta etter dine ønsker og behov....
Les mer

Komplett Montasje sponser lokal fotball

Komplett Montasje som stolt sponsor gratulerer fotballaget til Larvik Turn gutter 13 med seier og første plass i Jotrun cup! Vi ønsker lykke til videre til gutter og ser frem til flere kamper og seiere!
Les mer