Montering av glassfasader og takkonstruksjoner

Glassfasader

Glassfasader har i løpet av de siste årene blitt en integrert del av et moderne og innovativt bygg. Moderne glassbygninger virker lyse og romslige. En glassfasade bidrar til å skape bygningens uttrykk. Å bygge slik krever slitesterke aluminiumskonstruksjoner og sikkerhetsglass.

Komplett Montasje AS har lang erfaring innen fasaderehabilitering, og har høy kompetanse og dyktige fagarbeidere. Vi installerer moderne, energieffektive glassfasader som utmerker seg ved lang levetid og fleksibilitet. Et bredt utvalg av dimensjoner og farger, i kombinasjon med andre typer fasader, gjør selv de mest uvanlige arkitektoniske ideer til virkelighet. Lang levetid og enkelt vedlikehold sikrer en god investering.

Takkonstruksjoner

Vårt team kan hjelpe dere med taktekking. Vi kan montere eller skifte deres tak. Vi har erfaring med vanlige tak i tre, lett-tak og glasstakkonstruksjoner.

Glasstak og Baldakiner

Glasstak og baldakiner kan lages etter ønske og leveres i en rekke varianter, med flate eller buede glass, opphengt i overhengende stag eller på underliggende armer.

Er overbygg lan leveres og oppføres i standard utførelser eller etter egne ønsker og behov. Man kan velge mellom ulike farger og materialer som blant annet tre, trevirke beslått med blikk eller aluminiumsprofiler, med eller uten glass, det kan også kombineres med levegger og rekkverk i glass.