Montering av forskjellige glasskonstruksjoner: rekkverk, balkonger, glasspartier

Komplett Montasje leverer høykvalitets glasskonstruksjoner samt installasjon etter våre kunders ønske. Vi samarbeider med flere produsenter og leverandører i Norge og utlandet. Det betyr at vi kan tilby et bredt utvalg av materialer og produkter. Alle materialer, deler, glassutstyr, festeanordninger og komponenter er av høy kvalitet og tilfredsstiller byggeforskriftene. Derfor kan vi tilby ”en komplett pakke” gjennom vår partnerproduksjon.

Vi løser våre kunders problemer og søker maksimal effekt for alle. Vi tilbyr skreddersydde løsninger i hvert enkelt tilfelle under henvisning til behov, teknisk gjennomførbarhet, og moderne designtrender. For hver kunde gir vi ekspertråd og en rask og effektiv behandling.

Vi hjelper til med design, valg av materialer og montering:

Glassvegger eller glasspartier er en flott anvendelse av teknologi, estetikk og arkitektonisk kombinasjon av utallige løsninger. Glassveggene hjelper til å skape en optisk plass uten å forstyrre integriteten i miljøet.

Når du trenger å skille rom, og det er viktig å beholde en del atskilt, er det beste alternativet  glass. For skillevegger brukes det sikkerhetsglass: herdet eller laminert. Rammeløse glass skiller brukes ikke bare i private hjem, men også i offentlige bygg. Ugjennomsiktige glass kan skape private rom. Du kan skape ditt design. Rammeløse glass har topp og bunnaluminiumsprofiler. Glass kan også utstyres med braketter.

Det er også mulig å dele rom med skyveglass. En slik konstruksjon kan lett manipulere områder – om nødvendig sette sammen alle vinduer på veggen eller skille dem.

Glass øker romfølelsen, visker ut grenser og forstyrrer ikke miljøet.

Rekkverk og trapper
Glassrekkverk og glassdekkrekkverk er to av de nyeste og mest spennende trender i glassfabrikasjon og installasjon. Komplett Montasje har mye erfaring og kompetanse innen design og montering av glassrekkverk og glassdekkrekkverk i alle former og størrelser. Glassrekkverk er svært ettertraktet av bedrifter og organisasjoner fordi de gir både en estetisk og funksjonell fordel.

Vi kan tilby et svært variert utvalg av trapper i tre, stål og glass. Vi hjelper til med å finne den beste og mest passende løsning etter deres ønsker. Trappene produseres i en fabrikk i Litauen.

Balkonger
Vi kan installere en vakker balkong med dine individuelle behov i stilig rustfritt stål og glass eller naturlig tre og glass. Andre alternativer er pulverlakkert aluminium eller stål i en rekke farger.