Monteringstjenester

Vi er en montør som utfører monteringstjenester innen:
Montering av vinduer og dører

Vinduer og dører er en stor investering i ditt hjem. Hvorfor ikke gjøre det enkelt for deg selv? Installasjon av Komplett Montasje fagfolk vil sørge for en riktig utført jobb. Les mer »

Montering av glassfasader og takkonstruksjoner

Vi installerer moderne, energieffektive glassfasader som utmerker seg ved fleksible løsninger og lang levetid. Vår tak konstruksjon sikrer kvalitet og holdbarhet. Les mer »

Prosjektering
Arbeid i høyde

Vårt personell har tilstrekkelig opplæring, både teoretisk og praktisk til å kunne arbeide trygt. Vi kan utføre ulike oppdrag raskt, effektivt og sikkert.
Les mer »

Montering av forskjelige glass konstruksjoner: rekkverk, balkonger, glasspartier, og så videre

Glassrekkverk og glassdekkrekkverk er to av de nyeste og mest spennende trender i glass fabrikasjon og installasjon. Vi kan installere en vakker balkong med dine individuelle behov i stilig rustfritt stål og glass eller naturlig tre og glass. Andre alternativer er pulverlakkert aluminium eller stål i en rekke farger. Når du trenger å skile rom, men det er viktig å bettholde en atskilt del, er det beste alternativet – glass. Les mer »

Vårt samarbeidsprogram er en felles innsats og dine ønsker gjennom vår kunnskap. Sammen vil vi oppdage nye muligheter og finne hensiktsmessige løsninger.

Vi samarbeider med flere leverandører fra Norge og utlandet og kan tilby høykvalitetsprodukter til riktig pris, men samtidig kan vi montere deres kjøpte produkter for avtalt pris.